Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Anadolu Ajansı’nın kuruluşunun 102’nci yıl dönümünü kutladı.


BAŞKAN OTGÖZ: “ANADOLU AJANSI, EN ÖNEMLİ BİLGİ VE HABER KAYNAĞIDIR”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Anadolu Ajansı’nın kuruluşunun 102’nci yıl dönümünü kutladı.

Anadolu Ajansı’nın, Kurtuluş mücadelesinin verildiği dönemde üstlendiği kritik görevle, Cumhuriyet tarihi için de özel bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Otgöz; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla, 6 Nisan 1920'de kurulan ve Türk Milleti’nin Kurtuluş Savaşı’ndaki haklılığını tüm dünyaya duyurmada önemli bir görev üstlenen Anadolu Ajansı, halkımızın sesi, gözü ve kulağı olmuştur.

Tarihten aldığı sorumluluk bilinciyle bugün tüm dünyada ve Türkiye’de haber ağları kuran ve saygın bir yer edinen Anadolu Ajansı, hiç kuşkusuz Türk Basınının en önemli bilgi ve haber kaynağı özelliğini taşımaktadır.  İlkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışıyla halka doğru ve güvenilir haber sunan milli haber ajansımız Anadolu Ajansı, bundan sonra da bilgi birimi ile teknolojiyi birleştirerek halkımızın haber alma ihtiyacını en iyi şekilde sağlamaya devam edecektir.

Bu düşüncelerle ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde çalışmalarını sürdüren Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 102. yıl dönümünü kutluyor, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında görev yapan personelini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 


Okunma Sayısı: 1367