Yunus Emre'nin Mahallesine Köprü Yapılacak.

Yunus Emre'nin Mahallesine Köprü Yapılacak...

Kendine has dokusuyla Seydikemer'in çok merak edilen mahallelerinden biri olan Belen ve Cumhuriyet mahallesine bağlı Kocaçam mevkiini gerdanlık gibi iki yakayı bir araya getiren köprü dikkat çekecek. Uzun yıllardır mahallelere uzayan yollardan gidip gelen halk, yapılacak  köprüyü kullanarak kavuşacak. Cumhuriyet mahallesine Kocaçam mevkine yapılacak bu köprü ile ulaşımına   çok büyük oranda katkı sağlayacak.   Yapıldıktan sonra köprüyü, özellikle gece ışıklandırılınca Seydikemer'inde  siluetine ayrı bir renk katacak.

Seydikemer Eşen çayının üzerine yapılacak son köprü olmayacak. Ama iki mahallenin ulaşımına büyük katkı sağlayacak.Bu köprünün yapımı tamamlandığında, köprüleriyle kendini gösteren en güzel ilçe olacak.

İki yakayı bir araya getiren ve tarihi Ören Antik Araxa kentine ulaşmak daha kısa sürede olacak. İki kıyının öbür tarafına yani belen ile Kocaçam   bağlayan köprü Sedikemer'in ulaşımına katkı sağladığı kadar  dikkatleri üzerine çekecek diyen Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, "Bu Yatırım bölgesi halkına oldukça katkı ve zaman kazandıracaktır. Yunus Emre'nin doğduğu belen ile Kocaçam mevki'ni birleştiren köprü yapılacak. Bu tür hizmetleri  Hükümet desteği olmadan yapman çok zor.  Bu tür yatırımlar yapmanın mümkün olmadığı gibi,  Ödenek, planlama, kısa sürede hizmete açılması da halkımıza verilen değerin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Seydikemer ve çevresi hizmet için Ak Partiye oy verdiler. Oy karşılığını hizmet olarak alıcaklar ve alıyorlar.   Belediyemiz ve Ekibler bölge halkına daha rahat yaşam sunmak, kendini ayrıcalıklı hissettirmek adına gecesini, gündüzüne katarak çalışmaya devam edecektir. Bu yeni yapılacak olan köprüde iki yakadaki halkımızın yaşam kalitelerini yükseltecektir. Hakka hizmet, halka hizmet ilkesi ile durman çalışmalarımıza devam edeceğiz.Şimdiden  Hayırlı uğurlu olsun"dedi.

Okunma Sayısı: 2073