SEYDİKEMER'İMİZİ ÜZEN VEFAT

Seydikemer'imizi Üzen Vefat

Seydikemer Belediyemiz'de 6 yıldır görev yapan 48 yaşındaki Recep Büķlü hayatını kaybetti. 2 çocuk babası Recep Büklü'nün vefatı ailesini ve Seydikemer Belediyemizi yasa boğdu.  Belediyemizde Temizlik İşleri Müdürlüğünde Vidanjör şoförü olarak görev yapan 48 yaşındaki Recep Büklü'yü geçtiğimiz günlerde evinde oturduğu sırada arı sokmuş, arıya alerjisi olan Büklü hastaneye kaldırılmıştı. Bir süre hastanenin yoğun bakımında tedavi altında olan Recep Büklü, yaşam savaşını kaybetti. Belediyemizde yaklaşık 6 yıldır görev yapan 2 çocuk babası Recep Büklü'nün vefatı ailesini, yakınlarını ve Belediyemizi yasa boğdu.  Recep Büklü'nün cenazesi bugün Seydikemer ilçemizin Sahil Ceylan Mahallesindeki mezarlığa defnedildi. Covid-19 pandemisi nedeniyle sosyal mesafeye dikkat edilerek kılınan cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkan Yardımcılarımız Mustafa Ali Türkan, Mustafa Karakuş, belediye personellerimiz ve vatandaşlar katıldı.