Seydikemer'de 15 Temmuz Şehit Mezarları Başında Anıldı.

Seydikemer'de 15 Temmuz Şehit Mezarları Başında Anıldı. 🇹🇷

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve ilçe protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında  ilçemizde canı pahasına vatanını koruyan şehitlerimizin  mezarlarını ziyaret ettiler ve dua okudular. Bunu ilçemizde ki  şehit ailelerine ziyarette bulundular. Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz: "4 yıl önce ülkemiz, hain darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı.  Bu 4 yılın ardından hala acımız Taze,  vatanı korumak adına canlarını hiçe sayan  şehitlerimizin yanına geldik.  Kabirleri başında dua ettik.  Buradan kahraman mehmetçiklerimizin ailelerine taziye ziyaretine gideceğiz. Tüm şehitlerimize bu vesile ile tekrar Allah'tan rahmet ,   ailelerine ise sabır diliyorum. "