SEYDİKEMER'İN SEVİLEN DOKTORU EMEKLİ OLDU


SEYDİKEMER'İN SEVİLEN DOKTORU EMEKLİ OLDU

Seydikemer'in çok sevilen başarılı doktorlarından Sabri Erdoğan emekliye ayrıldı. Doktorluk yaptı 35 yıllık süre içinde ismini hastalarının çalışan personelinin kalbine yazdırmayı başararak efsane oldu.

Yaptığı başarılı işlerle hastalarını yeniden sağlıklarına kavuşturan Erdoğan, görev süresine Seydikemer'de başlayıp, Seydikemer'de noktalandırdı. Seydikemer'de 35 yıl boyunca büyük bir özveri ile çalışarak Seydikemer'li vatandaşların kalbine  taht kurdu.  

1958 Sivas doğumlu evli ve 2 çocuk babası olan Dr. Sabri Erdoğan, 1982 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakultesi'nden mezun oldu. 1985 yılında Seydikemer'de  göreve göre Erdoğan, 2020 yılı itibariyle meslekteki 35.yılında emekli oldu. Bugüne kadar Seydikemer  dışında  hiç bir yerde görev yapmayan Dr. Erdoğan, Seydikemer  sevdalısı olarak biliniyor.

BAŞKAN OTGÖZ'DEN  DR.SABRİ ERDOĞAN'A VEDA ZİYARETİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ve Seydikemer İlçe Sağlık  Müdürü Gürsel Topal, emekliye ayrılan Dr.Sabri Erdoğan'ı Seydikemer Sağlık Ocağı'nda ziyaret etti.  Ziyarette Pratisyen Dr. Sabri Eroğan'a, plaket  ve çiçek taktim edildi. Bundan sonraki yaşamında  başarılarının devam eden dileyen  Başkan Yakup Otgöz; "Bugün buraya bizim için Efsaneleşmiş  değerli doktorumuzun emekliye  ayrılmasından dolayı hayırlı olsun ziyeretine geldik. Tam bir Seydikemer sevdalısı olan değerli doktorumuz bugüne kadar çok büyük hizmetler verdi.  Emeklilik kararını üzüntüyle karşılıyoruz. Bu meslekte 35 yılını tamamlamış, Seydikemer halkı için büyük hizmetlerde bulunmuş ve ilçemiz aşığı olan doktorumuz Sabri Erdoğan'ın akıllarımızda  en  büyük hatırası Seydikemer'de göreve başlaması ve buradan hiç bir yere gitmeyerek emekli olması kalacak. Değerli doktorumuz 1985 yılında Seydikemer'de göreve başladı ve Seydikemer'de görevini noktalandırdı. Bizler gibi kendiside ilçemize sevdalanmış  bir kişilik. Bizim için ve Seydikemer'imiz için yaptığı tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.  Seydikemer sevdalısı değerli doktorumuza bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim" dedi.

 

 


Okunma Sayısı: 2088