Seydikemer Belediye Başkan’ımız Yakup Otgöz, merhum Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya'nın hayrına lokma dağıttı

İLÇEMİZ SEYDİKEMER'DE İSMAİL AKKAYA İÇİN LOKMA DAĞITILDI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya'yı unutmadı. Geçtiğimiz Aralık ayında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya'nın hayrına lokma döktürülüp dua edildi.

Belediye Binamız önünde düzenlenen lokma etkinliğine Belediye Başkan’ımız Yakup Otgöz, belediye başkan yardımcıları, siyasi parti ilçe başkanları, Belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Lokma etkinliğinde konuşan Seydikemer Belediye Başkan’ımız Yakup Otgöz, "Kısa bir süre önce aramızdan ayrılan Ula Belediye Başkanımız için bugün lokma döktürdük. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Mekanı cennet olsun inşallah" dedi.