BELEDİYEMİZ GÖLBENT MAHALLESİ'NDE ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLATTI


BELEDİYEMİZ GÖLBENT MAHALLESİ'NDE ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Belediyemizin başlattığı asfalt atağı devam ediyor.Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Gölbent Mahallesinde asfalt çalışmasına başladı.

Belediyemiz Fen İşleri  Müdürlüğü ekipleri, Gölbent Mahallesinde ulaşımın daha kolay ve rahat sağlanabilmesi amacıyla yollarının onarımını yapıyor.  Yaklaşık 10 kişilik ekip önce  bozuk yolları onarıp genişletti.  Kış ayları gelmeden çalışmaları zamanında bitirmek isteyen ekipler, 2 buçuk kilometrelik yolda asfalt çalışmalarına başladı. 


Gölbent Mahalle Muhtarımız Ramazan Doğan, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'e teşekkür ederek, “Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüz ekipleri mahallemizin bozuk yollarında çalışmalarını sürdürüyor. Daha öncede mahallemizin sorunlarını belediye başkanımıza ilettiğimizde bu sorunlarımızı çözmüştü. Başkanımız, belediye başkan yardımcılarımız mahallemizin sorunlarıyla her zaman ilgileniyor. Vatandaşlar bozuk yollardan geçerken zorlanıyordu. Ekipler sağolsunlar önce yolumuzun bakımını ve onarımını yaptılar.  Bugün de asfalt çalışmasına başladılar. Belediye Başkanımız Yakup Otgöz başta olmak üzere belediye başkan yardımcılarımıza, Fen İşleri Müdürü ekiplerine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Okunma Sayısı: 1510