Sevgili kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle sağlıklı bir yaşam sürmelerini diliyorum.” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı;

Başkan mesajında; Engelli kardeşlerimizin istihdam yoluyla özgür kalmalarını sağlamak, yaşam koşulları iyileştirmek, maruz kaldığı eşitsizlikleri ortadan kaldırmak, toplumda karşılaştıkları ön yargılarla mücadele ederek onlara güvenli bir gelecek sunmak, bizlerin en temel görevidir.

Birer engelli adayı olduğumuz gerçeğinin farkında olan insanlar olarak, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer alabilmeleri için tüm imkanlarımızı kullanmamız hem devlet, hem millet olarak ortak görevimizdir. Ülkemiz tüm engelleri aşarak farklı başarılara imza atan sanatçıların ve sporcuların örnekleriyle dolu. Yakın zamanda hepimizin şahit olduğu ve gurur duyduğu bir mücadele sergileyerek, bizlere unutulmaz bir mutluluk yaşatan Ampute Milli Takımımızdaki futbolcu kardeşlerimiz, tüm engelleri yıkarak başarılara imza atılabileceğini bizlere bir kez daha gösterdi.

Bu vesileyle sevgili kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle sağlıklı bir yaşam sürmelerini diliyorum.” dedi.

YAKUP OTGÖZ

Seydikemer Belediye Başkanı