Başkan OTGÖZ Seydikemer Belediyespor futbol takımı oyuncuları, teknik ekibi ve yönetim kurulu üyeleri ile "Birlik Beraberlik" yemeğinde buluştu.


Seydikemer Belediye Başkanı Yakup OTGÖZ ev sahipliğinde, ilçemizi Muğla Süper Amatör Lig’de temsil eden Seydikemer Belediyespor futbol takımı oyuncuları, teknik ekibi ve yönetim kurulunun katılımları ile organize edilen "Birlik Beraberlik" yemeğinde bir araya gelindi.

Yemeğe Seydikemer Kaymakamı Haktan GÖKÇEKUYU, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup OTGÖZ,  Başkan Yardımcıları Ramazan KAYNAK, Mustafa Ali TÜRKAN, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bahadır İYİLİKÇİ, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer YÜCEUR, Seydikemer Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan KÖYMEN ve Seydikemer Belediyespor sporcuları katıldı.

Belediye Başkanı Yakup OTGÖZ, yakalanan galibiyet serisi için Seydikemer Belediyespor oyuncuları ve teknik ekibini kutlarken, takımın üst sıralardan kopmayacağına inancının tam olduğunun altını çizdi.

Seydikemer Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan KÖYMEN: "Şuan da kulübü çıkarabildiğimiz en üst noktalara çıkarmak için mücadele ediyoruz. Bu varlığın arkasında ki en büyük güç Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup OTGÖZ. Hepinizin huzurunda ve taraflar adına çok teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Bunu söylüyorum çünkü burada seksene yakın kulüp var. Seksene yakın kulüp içerisinde Yakup Başkanımız bizi destekledi. Bu kadar hiç bir kurum, hiç bir belediye tarafından bu kadar desteklenmedi. Biz bunun farkındayız, tekrar tekrar kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bizde çıkabildiğimiz en yüksek noktalara kulübümüzün başarısını çıkartacağız. Sayın Kaymakamımız her desteği veriyor ve vermeye de devam edeceğini söyledi. Kendisine teşekkür ediyorum." Dedi.

 Organizasyon hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


Okunma Sayısı: 1204