Başkan Otgöz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Çetin, belediye basın birimi çalışanları ile birlikte medya mensuplarını ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hasan Çetin ve belediye basın birimi çalışanları ile birlikte medya mensuplarını ziyaret etti.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Otgöz, Seydikemer'in ulusal ve uluslararası anlamda tanıtımına katkı sağlayan muhabirlere teşekkür etti.

Özellikle sahada haber için gece gündüz çalışan basın emekçilerinin haklarının sadece maddi olarak ödenmesinin imkansız olduğunu vurgulayan Otgöz, "Haber yapmak için mücadele eden muhabir kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzun bilinmesini isterim." dedi.

Seydikemer'in her geçen gün daha da çok geliştiğini, eksik olan kamu binalarının da bir an önce tamamlanacağını belirten Otgöz, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için mücadele ettiklerini dile getirdi.