Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıl dönümünde, 18 Mart Şehitleri anma programı Cumhuriyet ve Demokrasi meydanına çelenk bırakılarak başladı.

Programa Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Asb.Kd.Bçvş. Deniz Menet, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Gaziler ve İlçe Protokolü katıldı.

Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı. Yapılan konuşmalardan sonra Seydiler Mahalle mezarlığına geçilerek Seydiler Mahalle Mezarlığında bulunan şehitler ziyaret edildi. Şehit mezarlarına İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Gaziler ve Şehit Aileleri tarafından karanfil bırakılarak dualar edildi.