Hakkâri’nin Dağlıca bölgesinde şehit düşen Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen’in şehadetinin 4. Yıl dönümü nedeniyle mevlit programı düzenlendi.

Hakkâri’nin Dağlıca bölgesinde şehit düşen Sözleşmeli Piyade Er Adnan Ergen’in şehadetinin 4. Yıl dönümü nedeniyle ailesi tarafından mevlit programı düzenlendi.

Seydikemer Eşen Mahallesinde düzenlenen Mevlide; Muğla Vali Yardımcısı Turgut Çelenkoğlu, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, Şehit Uzman Çavuş Süleyman Yasir Ağır'ın Ailesi, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Programda Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunarak Şehit Adnan Ergen ve tüm şehitler için dua edildi.